Το όνομα των Στεγνοκαθαριστηρίων - Ταπητοκαθαριστηρίων InterWash είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα καθαρισμού και φύλαξης των λευκών ειδών και χαλιών του σπιτιού  και της επιχείρησής σας.

Στη σημερινή εποχή, που κυριαρχεί το άγχος, συχνά παραμελούμε τον καθαρισμό των χώρων, οπού ζούμε και εργαζόμαστε. Σήμερα όμως, περισσότερο από ποτέ, ο τακτικός καθαρισμός των χώρων αυτών είναι απαραίτητος. Κι αυτό γιατί το πέπλος των χαλιών, τα στρώματα και η επιφάνεια των υφασμάτων επιπλώσεων, μπορούν να γίνουν εστίες μικροβίων, αν δεν διατηρηθούν καθαρά, απειλώντας σοβαρά την υγεία μας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός καθώς και τα απορρυπαντικά 3ης γενιάς σε συνδυασμό με μαλακτικά με φυσικά αρώματα που χρησιμοποιούνται, εγγυώνται το πάντα άψογο αποτέλεσμα.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια την περιουσία σας. Από πλευράς μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού να παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες που στοχεύουν στην εξυπηρέτησή σας.